Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen


Budgetlight LED Downlight Forza

De energiezuinige kantelbare inbouwspot

De Budgetlight LED Downlight Forza is een ronde kantelbare inbouwspot voor plafonds. Een downlight die je uit het plafond kunt kantelen zoals deze heeft iets weg van de vorm van een banaan en noemen we daarom ook wel een banaanspot.

Deze zuinige A++ LED spot vervangt conventionele CDM lampen die op gas werken. Door over te stappen op deze milieuvriendelijke variant ben je niet alleen verzekerd van besparing op je energierekening, maar draag je ook nog een steentje bij aan het milieu.

Meer informatie over Budgetlight LED Downlights
Budgetlight LED Paneel Delta Pro v.2.0

Gaat 70.000 uren mee

Wil jij jaarlijks besparen op je energierekening met de aanschaf van LED panelen? Budgetlight Delta Pro LED panelen verbruiken slechts 30W en zijn hiermee een zeer geschikte vervanger van conventionele 4x18W TL armaturen. Zo bespaar je tot wel 58% aan energie.

Door het slanke ontwerp en de smalle inbouwhoogte passen deze panelen uitstekend in een standaard systeemplafond met een formaat van 60x60cm. De Budgetlight LED Delta Pro gaat 70.000 uren mee en verdient zich, lettende op het energieverbruik, al terug na twee jaren.

Meer informatie over Budgetlight LED Panelen
Budgetlight Bulkhead Pro

Voor wanden en plafonds

Bespaar tot wel 70% op je energiekosten met de Budgetlight Bulkhead Pro. Door de geïntegreerde driver hoef je geen rekening te houden met ingewikkelde installaties. Dit mooie en bovenal praktische armatuur van Budgetlight is in slechts 1 minuut te installeren.

Deze Led wand- en plafondaramaturen zijn uitermate geschikt als verlichting voor bijvoorbeeld een trappenhal of gangpad. De levensduur van de Budgetlight Bulkhead Pro bedraagt zo’n 35.000 uren. Met wel drie jaren garantie is de Bulkhead Pro dan ook altijd een verstandige keuze.

Meer informatie over Budgetlight Wandlampen
Budgetlight LED Poseidon Pro

De waterdichte topper

Zoals de naam al doet vermoedden; deze Budgetlight Poseidon Pro LED batten is geheel waterproof. Dit product heeft een IP waarde van IP66. De IP waarde geeft de bescherming van het armatuur weer. Het eerste cijfer geeft de bescherming tegen vaste delen weer zoals stof of zand.

Het tweede cijfer omvat de bescherming tegen vloeibare stoffen zoals water. Door de IP waarde van IP66 is de Budgetlight Poseidon LED Batten volledig stofdicht en waterdicht. Waterdichte LED Battens zijn dus zeer geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie over Budgetlight Waterproof LED Battens