Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Dimbare LED opbouwarmaturen

Onze dimbare LED opbouwarmaturen zijn de perfecte mix van een innovatief design, een hoge efficiëntie en een uitstekende lichtkwaliteit. Of je nou gaat voor een dimbaar LED paneel of een dimbaar LED waterdicht armatuur, je gaat gegarandeerd flink besparen als het gaat om energiekosten. Ten opzichte van conventionele armaturen kan je voordeel oplopen tot wel 80%. Een aantal LED armaturen uit ons assortiment is bovendien DALI dimbaar. Met dit innovatieve systeem kun je meerdere armaturen in hetzelfde systeem dimmen en de dimbare verlichting digitaal aansturen. Erg handig! Een dimbaar LED opbouwarmatuur is te gebruiken in vele situaties, Dat geldt niet alleen voor diverse plekken binnen, zoals scholen, magazijnen en kantoren. Ook hebben wij een ruime keus aan stof- en waterdichte LED armaturen (IP65 / IP66). Maak vandaag nog de overstap naar LED verlichting via Budgetlight en kies voor een duurzame toekomst!       
Filteren opCategorie
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 1025 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.