Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar all-in garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Dimbare LED sensorverlichting

Bij Budgetlight kun je terecht voor Dimbare LED sensorverlichting in verschillende soorten en met meerdere otpies. Zo kun je kiezen voor sensorverlichting met een schemerschakelaar, of met een bewegingssensor. Een sensor kan gevoelig zijn voor beweging. In dat geval gaat het licht aan wanneer iemand de plek nadert waar de sensorlamp is geplaatst. Daarnaast zijn er LED sensorlampen die schemer detecteren, waardoor ze aangaan als het buiten donker wordt. Ook zijn er dimbare LED sensorlampen die beide opties hebben! Met een dimbare LED sensorlamp kun je tot wel 90% aan energiekosten besparen, omdat deze vaak alleen schijnt wanneer het nodig is. Ook is LED sensorverlichting heel goed voor het milieu en zitten er geen schadelijke stoffen in. Wist je dat een LED sensorlamp tot wel 15 keer langer mee gaat als conventionele verlichting? Profiteer van de absolute topkwaliteit sensorlampen van onze A-merken, zoals Noxion en Philips. 
Filteren opCategorie
Huidige zoekresultaten
1-24 uit 276 Gevonden resultaten
Filteren op
Sorteren op

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.