Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Gratis verzending vanaf €123,- (excl. btw)€150,- (incl. btw)

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Budget King

Profiteer van de laagste prijzen met Budget Kings

Ben jij een echte koopjesjager? Dan ben je bij Budgetlight aan het juiste adres! In onze webshop vind je diverse topkwaliteit producten tegen een spotprijsje. Deze zijn eenvoudig te herkennen aan het label 'Budget King'. Je hoeft dus niet langer andere aanbieders online te vergelijken, want je vind deze producten nergens goedkoper. Handig toch!? Bij Budgetlight willen wij iedereen de mogelijkheid bieden om LED lampen en LED armaturen te plaatsen van topmerken zoals Noxion, Philips en Osram. Zo kunnen we allemaal profiteren van minder energiekosten en dragen we bij aan een groene wereld. Wist je dat LED verlichting de snelste manier is om te verduurzamen? Jouw investering is immers binnen de kortste keren terugverdiend.

 

 

Hoe garandeert Budgetlight de laagste prijs?

Wij willen dat iedereen gebruik kan maken van onze budgetprijzen! Daarom houden wij iedere dag de prijzen van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Komen wij toch ergens een prijs tegen die lager is als onze Budget Kings, dan passen we deze prijs automatisch aan in onze webshop. Zo profiteer jij te allen tijde van de beste koopjes en is er evengoed sprake van eerlijke concurrentie.

 

Wat als jij zelf een lagere prijs tegenkomt?

Laat het ons weten! Vind je bij de concurrent namelijk een identiek product tegen een goedkopere prijs, dan ontvang je van Budgetlight een aantrekkelijke beloning. Niet alleen krijg je van ons het product tegen de prijs van onze concurrent, ook ontvang je nog eens extra korting van 10%! Puur als bedankje voor de tip die je ons hebt gegeven. Na het plaatsen van jouw bestelling, betalen we het prijsverschil zo snel mogelijk aan je terug. Heb je een betere deal gevonden als onze Budget Kings? Volg de volgende drie stappen om jouw extra voordeel te ontvangen:

Stap 1 - Bekijk onze algemene voorwaarden en stuur ons vervolgens een e-mail ([email protected]) met daarin vermeld om welk product het gaat.

Stap 2 - Na ontvangst gaan wij zo snel mogelijk de prijs voor je checken!

Stap 3 - Hanteert de concurrent inderdaad een lagere prijs, dan wordt het prijsverschil, inclusief de 10% extra korting, zo spoeding mogelijk op jouw rekeningnummer teruggestort. Dit gebeurt met dezelfde betaalmethode waarmee jouw order is betaald.Hieronder vind je enkele van onze populaire Budget Kings. Sla nu je slag en bekijk ze allemaal!


 

Algemene voorwaarden

Voorwaarden en richtlijnen bij onze laagste prijs garantie

Wil je er zeker van zijn dat je bij Budgetlight de laagste prijs verkrijgt op een bepaalde lichtbron? Stuur dan altijd bewijs mee dat je hetzelfde product bij een concurrent voor een lagere prijs hebt gezien. Dit kan bijvoorbeeld met een screenshot of print van het product op de website of een foto van het product in de betreffende winkel.

Houd er rekening mee dat onze laagste prijs garantie verbonden is aan een aantal voorwaarden en richtlijnen. Hieronder leggen wij uit wat deze voorwaarden en richtlijnen zijn, en wat deze precies inhouden.
1. Onze laagste prijs garantie geldt ook in het geval van acties en kortingen bij concurrenten.

Onze concurrenten bieden hun producten regelmatig met korting of tegen een speciale stuntprijs aan. Is deze prijs goedkoper als onze Budget Kings, dan heb je ook in dit geval recht op onze laagste prijs garantie. 

2. Onze laagste prijs garantie is van toepassing op prijzen van Nederlandse concurrenten.

Je hebt recht op onze laagste prijs garantie indien het prijzen betreft van concurrenten die hun (online) winkel in Nederland hebben gevestigd en die hun winkel runnen op basis van de hier geldende wetten en belastingen. Bovendien dient de betreffende (online) winkel altijd bereikbaar te zijn voor garantie en service. Deze voorwaarde geldt dus niet voor vrije handelaren, buitenlandse winkels en/of particulieren die een product voor een lagere prijs verkopen.

3. Onze laagste prijs garantie geldt ook bij prijzen van concurrerende internetaanbieders.

Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als bij de eerder genoemde Nederlandse concurrenten. De concurrerende internetaanbieder dient in Nederland te zijn gevestigd en dient te opereren op basis van de wetten en belastingen die hier gelden. Verder dient de  onlin aanbieder altijd bereikbaar te zijn voor garantie en service. 

4. Onze laagste prijs garantie is enkel van toepassing op identieke producten.

Bij Budgetlight checken wij op verschillende punten of een producten met het onze overeenkomt. Dit betreffen de producent, aanduiding en (technische) specificaties. Bovendien dient het te gaan om dezelfde verpakking en/of verpakkingseenheid.

5. Onze laagste prijs garantie is enkel geldig als de prijzen op hetzelfde tijdstip van toepassing zijn en/of waren.

Houd er rekening mee dat als je een prijs van een product op onze website vergelijkt met de prijs van een concurrent, dat deze prijzen op hetzelfde moment van toepassing dienen te zijn. Bovendien dient de prijs van onze concurrent minimaal één volledige dag te gaan gelden of te hebben gegeld.

6. Onze laagste prijs garantie is alleen geldig als het product daadwerkelijk bij de concurrent verkrijgbaar is.

Je hebt alleen recht op onze laagste prijs garantie, indien je het product ook daadwerkelijk bij de concurrent kunt kopen. Oftewel, deze dient op voorraad te zijn. Is dit niet het geval, dan vervalt dus ook de prijs die de concurrent op dat moment hanteert. Onze laagste prijs garantie is dan ook niet van toepassing. 

7. Onze laagste prijs garantie geldt tot 14 dagen na aankoop.

Bij Budgetlight heb je tot 14 dagen na de aankoop recht op onze laagste prijs garantie.

8. Onze laagste prijs garantie is niet van toepassing bij concurrenten en wederverkopers.

Je hebt geen recht op onze laagste prijs garantie indien een concurrent de door hem gekochte producten niet zelf verkoopt. Concurrenten kunnen op deze manier namelijk een poging ondernemen om een groot aantal producten tegen gunstige voorwaarden (laagste prijsgarantie) te kopen voor doorverkoop. Dit gaat ten koste van onze klanten en dat willen we te allen tijde voorkomen.

9. Onze laagste prijs garantie is niet van toepassing op uitverkopen.

Zijn de verlaagde prijzen van een bepaald product het gevolg van een specifieke sale, seizoenssale of overige sale, dan vervalt jouw aanspraak op onze laagste prijs garantie.

10. Onze laagste prijs garantie geldt niet bij veilingen.

Prijzen op een veiling of internetveiling zijn niet te vergelijken met de geldende prijzen van onze Budget Kings op Budgetlight. Veilingprijzen zijn immers niet voor iedereen geldig.

11. Onze laagste prijs garantie geldt niet voor prijzen die enkel beschikbaar zijn voor een beperkte klantenkring.

Onze laagste prijs garantie is enkel geldig als de prijs van de concurrent aan alle klanten wordt aangeboden. Deze prijs dient dan ook duidelijk te worden weergegeven op het betreffende product of het winkelschap waarin het product ligt. Verder dient de prijs minimaal één dag geldig te zijn. Wij bieden al onze klanten dezelfde prijs! Kiest een concurrent voor afwijkende prijzen voor bepaalde klantengroepen, dan doen wij daar niet aan mee. Persoonlijke aanbiedingen vinden wij namelijk niet in lijn lopen met onze laagste prijs garantie.

12. Onze laagste prijs garantie vervalt bij prijsgaranties van concurrenten.

Onze laagste prijs garantie is verwerkt in onze speciaal geselecteerde ''Budget King'' producten. Heeft een concurrent zelf een laagste prijs garantie op ditzelfde unieke product, dan vervalt de laagste prijs garantie bij Budgetlight.

13. Onze laagste prijs garantie kan niet worden gebruikt in combinatie met aspecifieke voordelen en/of bonussen.

Bij Budgetlight geldt: ''Altijd de laagste prijzen met onze BUDGET KINGS''. Onze concurrenten kunnen hun klanten bonussen of soortgelijke voordelen aanbieden, bijvoorbeeld op basis van de hoogte van een bepaalde omzet. Dit is niet toepasbaar op specifieke producten en is daarom ook niet van toepassing betreffende onze laagste prijs garantie. 

14. Onze laagste prijs garantie geldt niet als de inkoopprijs geheel en stelselmatig wordt onderboden.