• Budgetprijzen gegarandeerd
  • Gratis verzending Vanaf €100,- (excl. btw)€121,- (incl. btw)
  • Tot 5 jaar garantie
  • Op rekening betalen
  • Duurzame
     
    LED oplossingen

Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 60x60cm 3000K 36W UGR <22 | Vervanger voor 4x18W

 24,62  19,99 excl. BTW incl. BTW
+  0,36 Verwijderingsbijdrage
Voor 22:00 besteld, vandaag verstuurd + gratis verzending vanaf € 121 incl. BTW€ 100 excl. BTW
Grotere hoeveelheid nodig?
Please wait, adding to cart...

Specificaties Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 60x60cm 3000K 36W UGR <22 | Vervanger voor 4x18W

Beschrijving Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 60x60cm 3000K 36W UGR <22 | Vervanger voor 4x18W

De kwaliteit van Noxion

Het Noxion LED Paneel Ecowhite V2.0 (UGR<22) maakt onderdeel uit van het steeds groter wordende assortiment van duurzame Noxion LED panelen! Met een Noxion Ecowhite V2.0 LED paneel ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, een hoge lichtopbrengst én een scherpe aanschafprijs, die je binnen no-time alweer hebt terugverdiend.

Start met energie besparen

Dit Ecowhite LED paneel van Noxion is de LED vervanger van conventionele TL armaturen van 4x18W. Zelf heeft dit LED paneel een vermogen van 36W. Dat is dus de helft minder, waardoor je gegarandeerd 50% aan energiekosten zult besparen. Verder is het A+ energielabel kenmerkend voor de zuinigheid van dit LED product. En dankzij de hoge powerfactor van (<0,95) gaat er niet of nauwelijks vermogen verloren. Kortom: dit Noxion LED Ecowhite paneel is een goede reden om over te stappen naar duurzame LED verlichting!

30.000 branduren

De innovatieve LED technologie en de 30.000 branduren van dit Noxion Ecowhite LED paneel zorgen voor een lange levensduur. Bij een dagelijks verbruik van gemiddeld 10 uur heb je ruim 10 jaar profijt van dit Noxion LED product. En dat betekent dat onderhouds- en vervangingskosten al die tijd kunnen worden weggestreept. Nóg meer besparingen dus! 

Breed toepasbaar

Dit LED paneel is zeer eenvoudig in standaard systeemplafonds van 60x60cm in te bouwen. Qua toepassingsgebied is dit Noxion product geschikt voor algemene ruimtes, zoals een hal, kantine, vergaderruimte of een foyer. Bovendien komt in die ruimtes de verblindingsgraad van UGR<22 goed tot zijn recht. Ben je op zoek naar geschikte LED panelen met een UGR<19 waarde, speciaal bedoeld voor op kantoor of op school? Klik dan hier.

Warm wit licht: 3000K

Dit Noxion LED paneel geeft in de praktijk een warm wit licht. Deze kleurtemperatuur kenmerkt zich onder andere vanwege het prettige en zachte licht dat wordt uitgestraald. Dit geeft iedere ruimte een aangename tint.

Makkelijk te installeren

De installatie van deze Noxion LED panelen is een fluitje van een cent. Je kunt ze rechtstreeks op de netstroom (220-240V) aansluiten. Ook is het mogelijk om meer dan 1 LED paneel tegelijk te installeren. Hiervoor heb je wel enkele accessoires nodig, zoals een aansluitkabel.

  • Klik hier om alle Noxion accessoires te bekijken. 
  • Klik hier voor ons assortiment van (Wieland / Euro) kabels en splitters

3 jaar all-in garantie

Bij Budgetlight hechten we veel waarde aan het leveren van een goede service. Daarom krijg je bij de aanschaf van deze Noxion LED Panelen 3 jaar all-in garantie. Heb je een vraag/opmerking over dit product? Aarzel dan niet en neem dan contact met ons op! Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder.

Beoordelingen

Dit product heeft een score van erg goed op basis van 4 beoordelingen van mensen die dit product hebben gekocht.
4 of the 4 reviews have been collected by Trustpilot
De panelen zijn goed geleverd en voldoen aan onze wensen
Prima product. Aansluitsnoer is iets aan de korte kant.
Checkmark Lees meer reviews (4)

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.
0543-534822