Waarom Budgetlight.nl

Osram CFL Square

Filter op:
Wattage
16,0 W 38,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GR10q (4 pin) (7)
  2. GR8 (2 pin) (5)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (7)
  2. 830 (White) (7)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (7)
  2. 3500 (7)
Dimbaar
  1. Nee (12)

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram CFL Square

De Osram CFL Square lampen hebben een extreem laag profiel en zijn energiezuinig. Het licht is van goede kwaliteit en de gemiddelde levensduur is lang. Door deze lange levensduur hoeven de lampen amper vervangen te worden en worden onderhouds- en vervangingskosten gedrukt.

Het licht dat de Osram CFL Square lichtbronnen uitstralen wordt homogeen verdeeld door de vierkante vorm van de lichtbronnen. Er ontstaan zo geen schaduwen aan de uiteinden van de lamp en er zijn geen donkere vlekken. De compacte lampen bestaan uit dubbel gedraaide buizen.

Variaties binnen de Osram CFL lichtbronnenserie

• De Osram CFL Square 2 pins lampen werken enkel op conventionele voorschakelapparatuur. Deze lampen hebben een GR8 lampvoet met twee koperen pinnen en een enkel insteekvoetje.

• De Osram CFL Square 4 pins lampen werken op zowel conventionele als elektronische voorschakelapparatuur. Deze lampen zijn uitgerust met een GR10 lampvoet met vier koperen pinnen en een enkel insteekvoetje.

Belangrijk: Omdat de Osram CFL Square 2P twee koperen pinnen en de Osram CFL Square 4P vier koperen pinnen heeft, kunnen deze onderliggende series niet met elkaar uitgewisseld worden.

Toepassingen

Toepassingen voor de CFL Square lampen zijn te vinden in winkels, supermarkten, kantoren, openbare gebouwen en wand- en plafondarmaturen met een laag-profiel. Voor de industrie is ook de 2 pins versie geschikt.