Waarom Budgetlight.nl

Osram CFL Square 2P

Filter op:
Wattage
16,0 W 28,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GR8 (2 pin) (4)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (2)
  2. 830 (White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (2)
  2. 3500 (2)
Dimbaar
  1. Nee (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram CFL Square 2 pins

De Osram CFL Square 2 pins lampen zorgen voor een mooie en gelijkmatige lichtverdeling zonder vlekken of schaduwen te creëren. Het licht van de compacte fluorescentielampen is van prima kwaliteit en de kleurweergave-index van de lampen is goed. Uiteraard zijn de lampen uiterst energiezuinig.

Alle lampen binnen de Osram Osram CFL Square 2 pins serie hebben een zeer lange gemiddelde lamplevensduur van 13.000 branduren. Deze lange levensduur zorgt er natuurlijk voor dat de lampen niet vaak vervangen te worden en dit is zowel voor het milieu als voor u voordelig: er is minder vaak sprake van lampafval en bovendien hoeven er minder vaak vervangings- en onderhoudskosten betaald te worden!

De compacte fluorescentielampen zijn uitgerust met een steeklampvoet (GR18). Deze heeft een tweepins-plug-in en een enkel insteekvoetje. De buizen zijn dubbel gedraaid en de Osram Osram CFL Square 2 pins lampen werken in combinatie met conventionele voorschakelapparatuur(VSA).

Toepassingen voor de Osram CFL Square 2 pins lampen zijn te vinden in winkelcentra, supermarkten, kantoren, bedrijfspanden en andere openbare plekken waar de lampen vooral worden geplaatst in plafond- en wandarmaturen met een laag profiel, downlighters. Ook zijn de Osram CFL Square 2 pins lampen geschikt voor toepassingen in de industrie.

Let op: het is niet mogelijk een lamp te kiezen met een ander wattage als dat wat u tot dusver hebt gebruikt. Lampen met een ander wattage hebben een andere afmeting en hebben een andere VSA nodig.