Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-C Xtra 4P (MASTER)

Filter op:
Wattage
18,0 W 26,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G24q-2 (4 pin) (2)
  2. G24q-3 (4 pin) (2)
Kleurcode
  1. 830 (White) (2)
  2. 840 (Cool White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
  2. 4000 (2)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips PL-C Xtra 4 Pin MASTER

De Philips PL-C Xtra 4 Pin lichtbron is een dimbare compacte fluorescentielamp en wordt vaak toegepast voor algemene verlichting in downlights. Vanwege de bijna twee keer zo lange levensduur in vergelijking met de levensduur van een standaard PL-C-lamp is er sprake van significant lagere bedrijfskosten bij het gebruik van de deze lampen. Bovendien is het percentage van vroegtijdige uitval heel klein.

In vergelijking met de gebogen technologie levert de brugtechnologie een hoger rendement en meer licht, de brugtechnologie verzekert dan ook optimale prestaties. Bijgeleverd wordt een lampvoet geschikt voor het insteken en uittrekken. De uitvoering is speciaal ontworpen om te kunnen werken op een elektronische HF-VSA met geïntegreerde voorverwarming.

Bij lampvervanging is het noodzakelijk dat u lampen bestelt met hetzelfde wattage als dat u voorheen gebruikte. Aangezien het wattage en de lamplengte van elkaar afhankelijk zijn is het niet mogelijk een lamp met een ander wattage in hetzelfde armatuur te plaatsen.

Waarschuwing: Deze lamp heeft vier koperen pinnen (4P) aan de lampvoet bevestigd en is daarom niet onderling uitwisselbaar met 2P lampen. Controleer goed welke lampen bij uw armatuur horen om te voorkomen dat de bestelde lampen uiteindelijk niet passen. Wanneer u 2P lampen nodig heeft, kijkt u bij de Philips PL-C 2P (MASTER) lampen of de Philips PL-C Xtra 2P (MASTER) verlichting voor een extra lange levensduur.