Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-Q 2P

Filter op:
Wattage
16,0 W 17,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GR8 (2 pin) (2)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (1)
  2. 830 (White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
  2. 3000 (1)
Dimbaar
  1. Nee (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips PL-Q 2 Pin

De Philips PL-Q 2P is een efficiënte compacte fluoriscentie lamp. De vorm van deze lamp is vierkant, wat deze lichtbron uitermate geschikt maakt voor decoratieve armaturen. De lamp word aangeboden in verschillende kleurvariaties waardoor u altijd in staat bent om de juiste sfeer te crëeren. Ook is de PL-Q erg energiezuinig, en gaat deze zo'n 10.000 branduren mee. Naast het voordeel van een energiezuinige werking biedt de PL-Q ook veel ontwerpvrijheid: door zijn geringe inbouwhoogte en gelijkmatige lichtverdeling is de lamp zeer geschikt voor verschillende wand- en vlakke plafondarmaturen. De 2-pins lampvoet beschikt over een behuizing die de speciale snelstarter en condensator bevat. De Philips PL-Q 2P is geschikt om te gebruiken met een conventioneel voorschakelapparaat.

Waar u wel op moet letten bij het aanschaffen van deze lamp is dat deze alleen werkt met elektromagnetische VSA's. Ook is het niet mogelijk om deze lampen te dimmen.

Door de verschillende kleuren waarin deze lamp verkrijgbaar is, de geringe inbouwhoogte en gelijkmatige lichtverdeling zijn de Philips PL-Q 2P uitermate geschikt voor gebruik als algemene verlichting, bijvoorbeeld in toiletten, gangen, receptieruimten, magazijnen en trappenhuizen.