Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-R Eco 4P (MASTER)

Filter op:
Wattage
14,0 W 17,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GR14q-1 (4)
Kleurcode
  1. 830 (White) (2)
  2. 840 (Cool White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
  2. 4000 (2)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips PL-R Eco 4P (MASTER)

De MASTER PL-R Eco 4 Pin is een efficiënte compacte fluorescentielamp bestaande uit zes parallelle buizen, speciaal ontworpen voor toepassingen in downlights. De brugtechnologie, uitgevonden door Philips, garandeert optimale prestaties en significant hogere rendementen in vergelijking met gewone compacte fluorescentielampen. Door de 4-pins “druk en draai”-lampvoet GR14q-1 is de Philips MASTER PL-R Eco 4 Pin gemakkelijk te plaatsen en te vervangen. De lamp beschikt over trifosfor-fluorescentietechnologie en de afname van de lichtopbrengst tijdens de lamplevensduur is zeer gering. Bij temperaturen tussen de 35 en 40°C in vrij brandende positie waarbij de lampvoet naar boven is gericht wordt de maximale lichtopbrengst gebruikt.

Bovendien heeft de lamp dankzij zijn uitstekende lumenbehoud een servicelevensduur van 19000 uur, de lange levensduur en het kleine percentage vroegtijdig uitval leiden tot lagere onderhoudskosten en maken de stap van individuele naar groepsvervanging gemakkelijker. Omdat deze lampen zo weinig vervangen hoeven worden zijn deze erg geschikt voor gebruik in toepassingen waar de onderhoudskosten hoog zijn, denk hierbij aan hoge plafonds of moeilijk bereikbare plekken, zoals warenhuizen, supermarkten, magazijnen, productiehallen en openbare ruimten. De lamp werkt op een elektronische VSA.

Een groot voordeel van deze lichtbron is het feit dat deze dimbaar is, tot wel 10%. Hiermee kunt u dus sfeer crëeren, terwijl u tegelijkertijd een grote ruimte kan verlichten.