Waarom Budgetlight.nl

Philips PL-S 4P (MASTER)

Filter op:
Wattage
5,0 W 11,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. 2G7 (4 pin) (4)
Kleurcode
  1. 827 (Warm White) (4)
  2. 830 (White) (3)
  3. 840 (Cool White) (4)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (4)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MASTER PL-S 4 Pin

De Philips MASTER PL-S 4 Pin is een compacte laagvermogen-fluorescentielamp, die typisch gebruikt word voor decoratieve doeleinden. De goede kleurweergave (CRI > 80) draagt hieraan bij. Het dimmen van de MASTER PL-S 4 Pin is mogelijk tot wel 10% van de originele lichtsterkte. U kunt kiezen uit verschillende lichtkleuren, waardoor u altijd de juiste sfeer kunt creëren.

Daarnaast is deze lamp erg geschikt voor bewegwijzering, gangen, veiligheids- en oriëntatieverlichting. De trifosfor-fluorescentietechnologie en geringe afname van lichtopbrengst tijdens de lamplevensduur zijn kenmerken van deze lichtbron. Deze 4-Pins uitvoering is speciaal ontworpen om te werken op een elektromagnetisch VSA en heeft een lampvoet die geschikt is voor insteken en uittrekken. De gebruikte brugtechnologie garandeert optimale prestaties door een hogere lichtopbrengst en een hoger rendement.

Een aantal voorbeelden van toepassingen van deze lamp zijn in bijvoorbeeld hotelkamers, theaterzalen en restaurants. De levensduur van deze lichtbron word verkort als de lamp vaak in-en uitgeschakeld wordt, of als er sprake is van niet goed voorverwarmde elektroden. Dit maakt de lamp niet geschikt voor ruimtes zoals slaapkamers of toiletten, waar de lamp vaak maar een korte tijd brandt en dus vaak in- en uitgeschakeld wordt.