Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Lynx-F

Filter op:
Wattage
24,0 W 25,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. 2G10 (4 pin) (1)
Kleurcode
  1. 840 (Cool White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (1)
Dimbaar
  1. Ja (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight staat garant voor een uitstekende service. Daarom kunt u bij vragen of opmerkingen over uw lampkeuze of bestelling altijd contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast kunt u natuurlijk altijd een mail sturen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania Lynx-F

De Sylvania Lynx-F lampen zijn zeer compact. Omdat de lampen zeer plat en klein zijn, zijn ze ideaal voor gebruik in compacte wand- of plafondarmaturen. De compacte fluorescentielampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en hebben een uitstekende kleurweergave-index(CRI=80).

Specificaties

De Sylvania Lynx-F lampen werken in combinatie met zowel elektronische, conventionele als magnetische voorschakelapparaten. Het is mogelijk de lampen te dimmen wanneer er een voorschakelapparaat dat hier geschikt voor is wordt gebruikt.

De compacte fluorescentielampen met een vermogen van 36 watt hebben een gemiddelde levensduur van 10.000 branduren, de overige lampen hebben een gemiddelde levensduur van 8.000 branduren.

De diameter van de lampen bedraagt 79 millimeter, de lamplengte is afhankelijk van het wattage. Wanneer men wisselt van wattage zullen de afmetingen van de lamp dan ook veranderen. Let hierop bij het maken van uw lampkeuze om te voorkomen dat de Sylvania Lynx-F lamp niet in het armatuur past.

Alle lampen binnen de serie zijn uitgerust met dezelfde 2G10 lampvoet met 4 koperen pinnen. De Sylvania Lynx-F lampen zijn dan ook niet uitwisselbaar met lampen met slechts 2 koperen pinnen aan de lampvoet.