Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Lynx-SE

Filter op:
Wattage
5,0 W 11,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. 2G7 (4 pin) (7)
Kleurcode
  1. 830 (White) (3)
  2. 840 (Cool White) (4)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (3)
  2. 4000 (4)
Dimbaar
  1. Ja (7)

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wilt u als bedrijf graag op rekening betalen maar heeft u hier vragen over? Bent u ander vragen tegengekomen of heeft u een opmerking over de webshop? Wij zijn u graag van dienst! Budgetlight is direct te bereiken via 0543-534822 of via info@budgetlight.nl. Er wordt naar gestreefd uw mailtje binnen twee uur te beantwoorden op werkdagen.

Sylvania Lynx-SE

De Sylvania Lynx-SE lampen zijn energiezuinig en kunnen allemaal gedimd worden met de geschikte ballast. De kleurweergave-index van de lampen is meer dan goed (Ra=85) en u heeft de keuze tussen de lichtkleuren Warm White (827), White (830) en Cool White (840).

De onopvallende compacte fluorescentielampen hebben een gemiddelde levensduur van 10.000 branduren. Omdat de levensduur vrij lang is hoeven de Sylvania Lynx-SE lampen niet vaak vervangen te worden. Dit zorgt niet alleen voor minder lampafval, maar er hoeven ook minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden. Alle Sylvania Lynx-SE lampen zijn uitgerust met een 2G7 lampvoet.

De Sylvania Lynx-SE compacte fluorescentielampen zijn geschikt voor gebruik ter noodverlichting.

Let op: Wanneer u wisselt van wattage veranderd ook de lamplengte en vice versa! Zorg ervoor dat u het juiste wattage en de juiste lengte kiest zodat de lamp in het armatuur past.