Waarom Budgetlight.nl

Sylvania Lynx-TE FSD

Filter op:
Wattage
42,0 W 43,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GX24q-2 (4 pin) (2)
  2. GX24q-3 (4 pin) (4)
  3. GX24q-4 (4 pin) (2)
Kleurcode
  1. 830 (White) (1)
  2. 840 (Cool White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
  2. 4000 (1)
Dimbaar
  1. Ja (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vragen of opmerkingen over uw lampkeuze of bestelling? Bij Budgetlight bent u gegarandeerd van een uitstekende service! Wij zijn op werkdagen direct bereikbaar via 0543-534822 en u kunt ons ook bereiken door te mailen naar info@budgetlight.nl

Sylvania Lynx-TE FSD

De Sylvania Lynx-TE FSD lampen hebben een lampvoet met drie pinnen en zijn daarmee geschikt voor traditionele armaturen, downlights en installaties.

De compacte fluorescentielampen hebben een uitstekende kleurweergave-index en zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren. Het licht kan gedimd worden wanneer de juiste dimmer wordt gebruikt.

Met een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren gaan de Sylvania Lynx-TE FSD zeer lang mee. Doordat de lampen lang meegaan hoeven ze vanzelfsprekend minder vaak vervangen te worden. Hierdoor ontstaat er minder vaak lampafval en hoeven er minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden.

De zeer energiezuinige lampen zijn allemaal uitgerust met een GX24q-2, GX24q-3 of een GX24q-4 lampvoet. Hierdoor zijn de Sylvania Lynx-TE FSD zeer gemakkelijk te installeren en weer te verwijderen. De diameter van de lampen bedraagt 49 millimeter.

Let op: Wanneer u van wattage wisselt zal ook de lengte mee veranderen en andersom. Zorg ervoor dat u het juiste wattage en de juiste lamplengte kiest om te voorkomen dat de Sylvania Lynx-TE FSD lamp niet in het armatuur past. De Sylvania Lynx-TE FSD lampen dienen gebruikt te worden in combinatie met een elektronische voorschakelapparaat.