Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

Emergency Kit EEC08 3H voor Downlight 12/20/24W

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties Emergency Kit EEC08 3H voor Downlight 12/20/24W

Beschrijving Emergency Kit EEC08 3H voor Downlight 12/20/24W

Verplicht in tal van bedrijven

Noodverlichting is onmisbaar in kantoorgebouwen, de horeca en andere bedrijfspanden waar meer dan 75 personen tegelijk aanwezig kunnen zijn. Hiermee zorg je namelijk voor een veilige vluchtroute in het geval van calamiteiten, zoals brand, stroomuitval etc. Noodverlichting geeft niet alleen de dichtstbijzijnde nooduitgang weer, maar zorgt ook voor voldoende licht om deze nooduitgang zo veilig mogelijk te bereiken.

Lange levensduur met LED

Bij Budgetlight vind je enkel LED noodverlichting. Hiermee kunnen we jou garanderen dat je jarenlang bent voorzien van hoge kwaliteit noodverlichting. En dat is wel zo prettig! Je wilt immers niet dat aanwezigen gewond raken door een tekort aan zicht bij stroomuitval of andere noodsituaties. Ook goed om te weten, onze noodverlichting is verkrijgbaar met een vandalismebestendige behuizing. Duurzaam en op alles voorbereid dus!

Kies jouw gewenste montage

Afhankelijk van het armatuur is het mogelijk om noodverlichting te bevestigen aan de wand of aan het plafond (inbouw, opbouw of met een ophangset). Hierdoor kun je de verlichting perfect afstemmen op jouw gebouw. Zorg wel dat je, indien sprake van pictogram noodverlichting, je het juiste pictogram plaatst om een voorspoedige evacuatie in gang te kunnen zetten.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.