Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerball HCI-E-P

Filter op:
Wattage
50,0 W 150,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (3)
Kleurcode
  1. 830 (White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (3)
Dimbaar
  1. Nee (3)

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Powerball HCI-E/P

De Osram Powerball HCI-E/P lampen hebben een uitstekende kleurstabiliteit en een hoge lichtintensiteit en zijn bijzonder efficiënt. De lampen kunnen niet gedimd worden maar kunnen eenvoudig en snel worden geïnstalleerd en worden vervangen in open armaturen doordat elke lamp een E27 lampvoet heeft. Bovendien zijn de Powerball HCI-E/P lampen uitstekende vervangers voor kwartslampen.

Alle lampen uit de Osram Powerball HCI-E/P reeks hebben een gemiddelde levensduur van 12.000 branduren. Doordat de lampen lang meegaan hoeven ze logischerwijs minder vaak vervangen te worden en dit scheelt uiteindelijk in zowel de onderhouds- als vervangingskosten.

De Osram Powerball HCI-E/P lampen zitten door het toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen door de gasontladingslampen tegen gegaan.
De Powerball HCI-E/P lampen kunnen zowel in gesloten als open armaturen worden geplaatst. Toepassingen voor de lampen zijn te vinden in musea, foyers, winkels en bij tentoonstellingen. Ook zijn de lampen uitermate geschikt ter gebruik bij wegen, parken, wandelpaden en tuinen.

Overige categorieën Osram Powerball HCI: