Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerball HCI-ET

Filter op:
Wattage
70,0 W 71,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurcode
  1. 830 (White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Powerball HCI-ET

De Osram Powerball HCI-ET lampen zijn allemaal uitgerust met dezelfde veelvoorkomende E27 lampvoet waardoor het gemakkelijk is de lampen te installeren en wanneer nodig te vervangen. De gemiddelde lamplevensduur bedraagt 18.000 branduren, doordat deze zeer lang is hoeven de Osram Powerball HCI-ET lampen amper vervangen te worden en dit drukt natuurlijk in de onderhouds- en vervangingskosten. De opstarttijd van de lampen is zeer kort en de Osram Powerball HCI-ET lampen beschikken over een zeer hoge lichtkracht.

Het is belangrijk de gasontladingslampen te gebruiken in combinatie met een timer-starter met een uitschakeltijd van minstens een kwartier. Wanneer dit niet mogelijk is schakelt u de lamp voor minstens 15 minuten uit mocht er sprake zijn geweest van een korte onderbreking in de netspanningsvoeding.

Toepassingen voor de Osram Powerball HCI-ET lampenL zijn te vinden in fabrieken, bij parkeerplaatsen en in gebouwen. Ook doen de Osram Powerball HCI-ET lampen uitstekend dienst ter verlichting van pleinen en wegen.

Overige categorieën Osram Powerball HCI: