Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerball HCI-PAR

Filter op:
Wattage
35,0 W 70,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (5)
Kleurcode
  1. 830 (White) (4)
  2. 930 (White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (5)
Graden
  1. 10 (3)
  2. 30 (2)
Dimbaar
  1. Nee (5)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Powerball HCI-PAR

De Osram Powerball HCI-PAR lampen zijn uitermate efficiënt, beschikken over een meer dan goede kleurweergave en hebben een uitstekende kleurstabiliteit. De halogeen-metaaldamplampen met ingebouwde reflector kunnen zeer eenvoudig worden geïnstalleerd of worden vervangen in open armaturen. Alle lampen uit de Powerball HCI-PAR reeks beschikken over dezelfde lampvoet, namelijk E27.

De Osram Powerball HCI-PAR lampen zitten door het toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen door de gasontladingslampen tegen gegaan.

Voor zowel gebruik buitenshuis als binnenshuis kunnen de Powerball HCI-PAR lampen worden toegepast. Toepassingen voor de Powerball HCI-PAR lampen zijn te vinden in musea, de industrie, winkels (zowel galerijen en interieurs als etalages), tentoonstellingen en andere algemene of openbare gebouwen. Ook kunnen de lampen uitstekend dienst doen ter verlichting van bruggen, gebouwen of bijvoorbeeld standbeelden en monumenten.

Overige categorieën Hogedrukontladingslampen Keramisch: