Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerball HCI-T

Filter op:
Wattage
35,0 W 100,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G12 (9)
Kleurcode
  1. 830 (White) (3)
  2. 930 (White) (3)
  3. 940 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (6)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Nee (9)

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Powerball HCI-T

De Osram Powerball HCI-T lampen hebben een meer dan goede kleurweergave, zijn bijzonder efficiënt en hebben een uitstekende kleurstabiliteit. De gemiddelde levensduur van de zeer energiezuinige lampen bedraagt 15.000 branduren. De lange levensduur zorgt ervoor dat de lampen minder vaak vervangen hoeven te worden en dit scheelt in de onderhouds- en vervangingskosten. Dit maakt de Powerball HCI-T lampen tot een prima investering.

De Osram Powerball HCI-T lampen zitten door de toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door het filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen tegen gegaan.

Onder de toepassingsgebieden van de Powerball HCI-T lampen vallen de winkels (zowel etalages en interieurs als galerijen), musea, foyers en tentoonstellingen. Ook zijn de Powerball HCI-T lampen geschikt voor toepassingen in werkplaatsen en fabrieken en worden ze regelmatig buiten toegepast.

Osram Powerball Plus HCI-T

De Osram Powerball Plus HCI-T verlichting heeft een nog hoger rendement in vergelijking tot standaard Osram Powerball HCI-T verlichting. Bovendien is ook het lichtstroombehoud verbeterd! Deze lampen zijn naast bovenstaande toepassingen ook geschikt ter accentverlichting.

Osram Powerball Shoplight HCI-T

De Osram Powerball Shoplight HCI-T lampen geven met name rode tonen goed weer en worden vaak toegepast in winkels en musea waar ze dienen ter accentverlichting.

Overige categorieën Osram Powerball HCI: