Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerball HCI-TM

Filter op:
Wattage
400,0 W 401,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G22 (1)
Kleurcode
  1. 940 (Cool White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Powerball HCI-TM

De Osram Powerball HCI-TM lampen zijn in vergelijking met andere ontladingslampen die hetzelfde vermogen hebben een stuk compacter en hebben dezelfde lichtcentrumlengte als de HQI-TM 600W en HQI-TM 1000W lampen. De kleurstabiliteit van de lampen is bijzonder goed en de Osram Powerball HCI-TM lampen zijn uitermate efficiënt. Bovendien beschikken de lampen over een meer dan goede kleurweergave. Voor een goede positionering zijn alle lampen uitgerust met een G22 plug-in-basis.

De Osram Powerball HCI-TM lampen zitten door het toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen tegengegaan. In combinatie met bepaalde VSA’s kunnen de lampen gedimd worden.

De Osram Powerball HCI-TM lampen hebben een zeer breed toepassingsgebied. De lampen zijn niet alleen te vinden in werkplaatsen, fabrieken, musea en tentoonstellingen maar ook in sporthallen en bij industriële installaties. Ook dienen de Osram Powerball HCI-TM lampen zich uitstekend voor verlichting van paden en wandelzones en rondom bijvoorbeeld spoorwegstations.

Overige categorieën Osram Powerball HCI: