Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerball HCI-TS

Filter op:
Wattage
70,0 W 150,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. RX7s (2)
  2. RX7s-24 (2)
Kleurcode
  1. 830 (White) (2)
  2. 940 (Cool White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
  2. 4000 (2)
Dimbaar
  1. Ja (2)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Powerball HCI-TS

De Osram Powerball HCI-TS lampen hebben een meer dan goede kleurweergave en zijn bijzonder efficiënt. Bovendien beschikken de lampen over een uitstekende kleurstabiliteit. De gemiddelde levensduur van de zeer energiezuinige lampen bedraagt 15.000 branduren. Deze lange levensduur zorgt ervoor dat de lampen minder vaak vervangen hoeven te worden en dit scheelt in de onderhouds- en vervangingskosten. Dit maakt de Powerball HCI-TS lampen tot een prima investering.

De Osram Powerball HCI-TS lampen zitten door het toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen tegen gegaan.

De lampen zijn geschikt voor display en accentverlichting en toepassingen voor de Powerball HCI-TS lampen zijn daarom te vinden in foyers, musea, winkels, werkplaatsen, fabrieken en bij tentoonstellingen. Ook zijn de Powerball HCI-TS lampen uitermate geschikt voor gebruik ter verlichting van monumenten, bruggen en gebouwen.

Overige categorieën Osram Powerball HCI: