Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerball HCI-TT

Filter op:
Wattage
100,0 W 250,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E40 (3)
Kleurcode
  1. 830 (White) (1)
  2. 940 (Cool White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
  2. 4000 (2)
Dimbaar
  1. Nee (3)

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Powerball HCI-TT

De Osram Powerball HCI-TT lampen beschikken over een hoge lichtkracht. Bovendien kunnen de Powerball HCI-TT lampen gedimd worden, zowel wanneer de lampen worden gebruikt in combinatie met een elektronische VSA als met een conventionele VSA. De gemiddelde levensduur van de Powerball HCI-TT lampen bedraagt 15.000 branduren.

De Osram Powerball HCI-TT lampen zitten door het toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen door de gasontladingslampen tegen gegaan.

Het is verstandig de Powerball HCI-TT lampen te gebruiken in combinatie met een timer-starter met een uitschakeltijd van minstens 15 minuten. Wanneer dit niet mogelijk is schakelt u het armatuur tenminste een kwartier uit wanneer er zich een korte onderbreking heeft voorgedaan in de netspanningsvoeding.

Voor gebruik buitenshuis zijn de lampen zeer geschikt. Toepassingsgebieden voor de Powerball HCI-TT lampen zijn te vinden op parkeerplaatsen en bij wegen, werkplaatsen en fabrieken. Ook kunnen de lampen worden toegepast bij industriële installaties.

Overige categorieën Osram Powerball HCI: