Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerstar HQI-E-P

Filter op:
Wattage
400,0 W 401,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E40 (1)
Kleurcode
  1. 665 (Daylight) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 6500 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Powerstar HQI-E-P

De Osram Powerstar HQI-E-P lampen zijn zeer eenvoudig te installeren en kunnen aan het eind van de levensduur ook zeer gemakkelijk en snel worden vervangen doordat alle lampen zijn uitgerust met een E40 lampvoet. Bovendien beschikken de lampen over een uitstekende kleurweergave van 90-100Ra en stralen de zeer efficiënte lampen een helder wit licht uit.

De Osram Powerstar HQI-E-P lampen zitten door de toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen door de gasontladingslampen tegengegaan.

Bovendien hebben de Osram Powerstar HQI-E-P lampen een lange gemiddelde levensduur van maar liefst 6.000 branduren. Doordat de lampen redelijk lang meegaan hoeven ze minder vaak vervangen te worden en dit is op de lange termijn niet alleen fijn voor het milieu maar ook voor uw portemonnee; er is minder lampafval en er worden minder onderhouds- en vervangingskosten gemaakt.

Door de prima kleurweergave en de Uv-filter lenen de lampen zich uitstekend voor gebruik in musea, tentoonstellingen en winkels, verder zijn de Osram Powerstar HQI-E-P lampen geschikt voor gebruik in werkplaatsen, vergaderzalen en fabrieken. De lampen kunnen in zowel een gesloten als een open armatuur geplaatst worden.

Overige categorieën Osram Hogedrukontladingslampen Quartz: