Waarom Budgetlight.nl

Osram Powerstar HQI-T G12

Filter op:
Wattage
70,0 W 150,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. G12 (4)
Kleurcode
  1. 830 (White) (2)
  2. 840 (Cool White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
  2. 4000 (2)
Dimbaar
  1. Nee (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Osram Powerstar HQI-T G12

De Osram Powerstar HQI-T G12 lampen beschikken over een uitstekende kleurweergave van 80Ra, een zeer hoge lichtintensiteit en zijn bijzonder efficiënt. De Osram Powerstar HQI-T G12 lampen zitten door de toegepaste Uv-filter in de lampen ruim onder de maximaal toegelaten UV-waarden volgens IEC 61167. Door de filter worden verlichte voorwerpen beschermend en wordt verkleuring van de voorwerpen door de gasontladingslampen tegengegaan.

Door de hoge gemiddelde levensduur van 9.000 branduren hoeven de gasontladingslampen minder vaak vervangen te worden en dit scheelt niet alleen in uw portemonnee maar ook voor het milieu. Er zijn namelijk minder vervangings- en onderhoudskosten en er is mindere mate sprake van lampafval. De prestaties van de Osram HQI-T G12 lamp houden stand gedurende de gehele lamplevensduur.

Voor de Osram Powerstar HQI-T G12 lampen is door de prima kleurweergave en de Uv-filter een brede reeks aan toepassingen geschikt. De lampen doen dienst bij tentoonstellingen, fabrieken, exposities en winkels maar zijn ook geschikt ter verlichting van gevels, monumenten, bruggen en bijvoorbeeld wandelpaden.

Overige categorieën Osram Hogedrukontladingslampen Quartz: