Waarom Budgetlight.nl

Philips HPL 4

Filter op:
Wattage
50,0 W 51,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips HPL 4

De Philips HPL 4 lampen beschikken over een lange levensduur, hierdoor kunt u ervan uitgaan dat de lampen niet binnen 2 jaar hoeven te worden vervangen. Dit drukt natuurlijk zowel de onderhouds- als vervangingskosten en maakt de lamp uitermate geschikt voor groepsvervanging. Het cijfer 4 in de naam staat voor de aanbevolen gebruiksduur van 4 jaar in geval van openbare verlichting.

In vergelijking met de standaard HPL lampen kent de HPL 4 vele voordelen. De eerdergenoemde levensduur is langer en het percentage vroegtijdig uitval kleiner. Bovendien is de lichtopbrengst hoger dan die van standaard HPL lampen en beschikken de lampen over een verbeterde RA index.

Voor een snelle en betrouwbare ontsteking beschikken alle HPL 4 lampen over 1 of 2 hulpelektrodes. Bovendien beschikken alle lampen uit de serie over een standaard en universele schroeffitting. De HPL 4 lampen worden vooral gebruikt voor openbare verlichting en dienen gebruikt te worden in combinatie met VSA’s speciaal ontworpen voor hogedrukkwiklampen.