Waarom Budgetlight.nl

Philips MASTERColour CDM-Rm

Filter op:
Wattage
20,0 W 35,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GX10 (6)
Kleurcode
  1. 830 (White) (3)
  2. 930 (White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (6)
Graden
  1. 11 (1)
  2. 12 (1)
  3. 22 (2)
  4. 36 (2)
Dimbaar
  1. Nee (6)

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MASTERColour CDM-Rm

Onder de MASTERColour CDM-Rm lampen vallen de series MASTERColour CDM-Rm Mini en MASTERColour CDM-Rm Elite.

De MASTERColour CDM-Rm Mini lampen bieden de vertrouwde uitstekende lichtopbrengst en kleurstabiliteit van de MASTERColour lampen. Er kunnen kleinere en open armaturen gebruikt worden door de miniatuur 50 mm CDM-reflectorlamp en door gemakkelijke installatie en onderhoud. De bundelintensiteit is zeer hoog en de levensduur zeer lang in vergelijking met halogeenlampen. Er wordt tot wel 60% energie bespaart in vergelijking met laagspanningshalogeenlampen.

De MASTERColour CDM-R Elite lampen hebben een hoog rendement. De lampen leveren helder wit licht dat koopwaar er uitstekend uit laat zien. De compacte keramische metaalhalogeen-reflectorontladingslamp zorgen voor licht met een hoge kleurweergave-index, de kleurweergave bevat extra rood. Het koopwaar en de winkel zien er constant aantrekkelijk uit door de stabiele lumenopbrengst en stabiele kleur gedurende de gehele levensduur van de lamp.

Bovendien hebben de MASTERColour CDM-R Elite lampen UV-blokkerend frontglas, uitstekend lumenbehoud en hoog energierendement. De lamp past in open en eenvoudige armaturen en is gemakkelijk te installeren en te vervangen. Dit verlaagt de installatie- en vervangingskosten.

De MASTERColour CDM-Rm Elite lampen vertonen bijna alle kenmerken van MASTERColour CDM-R Elite lampen. Ook deze lampen hebben een hoog rendement, leveren helder licht dat de koopwaar er goed uit doet laten zien, hebben een hoge kleurweergave-index met extra rood en UV-blokkerend frontglas. Bovendien beschikken ook deze lampen over het uitstekende lumenbehoud en hoge energierendement.

Maar de MASTERColour CDM-Rm Elite lampen hebben kleinere afmetingen en zijn miniatuur keramische metaalhalogeen-reflectorontladingslampen.

De lampen zijn geschikt voor met name accent-, display- en algemene verlichting in winkels en verdere binnenverlichting.