Waarom Budgetlight.nl

Philips MH-HPI

Filter op:
Wattage
250,0 W 2000,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. (P)SFC (2)
  2. E40 (5)
Kleurcode
  1. 540 (Cool White) (2)
  2. 640 (Cool White) (3)
  3. 965 (Daylight) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (5)
  2. 6500 (2)
Dimbaar
  1. Nee (7)

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MH-HPI

Binnen de categorie Philips MH-HPI vindt u verschillende types metaalhalogeenlampen. Deze types hebben elk hun eigen specificaties. Wel hebben alle types een vrij lange levensduur die tussen de 5.000 en de 20.000 branduren ligt.
Geen van de lampen is dimbaar.

In ons assortiment vindt u de volgende types MH-HPI Metaalhalogeenlampen:
Philips HPI-T Plus
Een lamp met een uitstekende kleurstabiliteit, goede kleurweergave en een hoge licht efficiëntie. Vaak toegepast als floodlighting van monumenten en terreinverlichting, maar ook in sporthallen, havens, bouwplaatsen, pompstations en de tuinbouw.

Philips Artcolour MH-T
Een lamp met een hoge lichtopbrengst welke alleen in gesloten armaturen te gebruiken is. Vaak gebruikt voor decoratieve toepassingen als standbeelden, gebouwen, parken en monumenten.

Philips MHN-SA
Een lamp dit beschikt over een goede kleurweergave en een continue spectrale energieverdeling. Geschikt voor gebruik in compacte lichtsystemen waar preciesieoptiek vereist is.

Philips HPI Plus
Een lamp met een goede kleurstabiliteit en een hoge lichtopbrengst. Toegepast als verlichting in hoogbouw op plekken als hallen, winkelcentra, bouwmarkten of treinstations.

Philips HPI-T
Een lamp met een uitstekende kleurweergave, een superieure kleurstabiliteit en een goed lumenbehoud. Deze lamp wordt vaak gebruikt als floodlighting van terreinverlichting van bijvoorbeeld bouwplaatsen, gebouwen en sportaccomodaties.