Waarom Budgetlight.nl

Philips HPI Plus (MASTER)

Er is geen product gevonden

Philips MASTER HPI Plus

Met de MASTER HPI Plus lampen kan gemakkelijk de juiste sfeer gecreëerd worden door gebruik te maken van de geschikte kleurtemperatuur. Gedurende de gehele levensduur leveren de lampen een hoge lichtopbrengst gerealiseerd door de 3-bandentechnologie. De onderhoudskosten zijn minimaal en er is sprake van een initiële besparing op investeringen in S-uitvoeringen, P-uitvoeringen en lampen volgens het plus-concept. Gedurende de gehele levensduur blijft niveau van zowel veiligheid als comfort hoog.

De MASTER HPI Plus lampen hebben een inwendig wit gecoate buitenballon in de vorm van een ei. De kleurstabiliteit is superieur en voor de kleurweergave is er keuze tussen daglicht en koel wit licht. De S-uitvoering beschikt over een directe retrofit voor HPL-lampen en de P-uitvoering is speciaal ontworpen voor gebruik zonder het beschermende frontshield.

De boog ontladingslampen kunnen uitstekend worden toegepast als verlichting in de hoogbouw op plekken als hallen, winkelcentra, bouwmarkten of treinstations. Ook voor plekken als industriële werkplaatsen zijn de MASTER HPI Plus lampen zeer geschikt.