Waarom Budgetlight.nl

Philips HPI-T Plus (MASTER)

Filter op:
Wattage
250,0 W 400,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E40 (2)
Kleurcode
  1. 640 (Cool White) (2)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (2)
Dimbaar
  1. Nee (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MASTER HPI-T Plus

De MASTER HPI-T Plus lampen beschikken over een uitstekende kleurstabiliteit die, gedurende de gehele levensduur, uniforme kleuren waarborgt dankzij de 3-bandentechnologie. De metaalhalogeenlampen bieden door de goede kleurweergave een hoog visueel comfort en een natuurlijke witte kleur door het ideale kleurpunt. U bent verzekerd van minimale onderhoudskosten en een uitstekende verlichtingssterkte vanwege de zeer lange levensduur en het superieure lumenbehoud.

De MASTER HPI-I Plus lampen bestaan uit een kwartsontladingsbuis gevuld met een 3-bands mengsel van metaalhalogenen en hogedrukkwik in een hardglazen omhulsel. De lampen hebben een buisvormige buitenballon en dienen gebruikt te worden in een horizontale brandstand van ongeveer 20° zodat het minimum van kleurverschil kenmerkend voor metaalhalogeenlampen wordt bereikt.

De lampen zijn te gebruiken op verscheidende voorschakelapparatuur en de MASTER HPI-T Plus kan uitstekend worden toegepast in toepassingen als floodlighting van monumenten en terreinverlichting. Ook als verlichting voor sporthallen, havens, bouwplaatsen, pompstations en tuinbouw is de lamp uitermate geschikt voor gebruik.