Waarom Budgetlight.nl

Philips HPI-T

Filter op:
Wattage
1000,0 W 2000,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E40 (3)
Kleurcode
  1. 540 (Cool White) (2)
  2. 640 (Cool White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Nee (3)

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips HPI-T

De HPI-T lampen leveren een hoog visueel comfort door de uitstekende kleurweergave. Gedurende de gehele levensduur is de kleurstabiliteit (gerealiseerd door de 3-bandentechnologie) superieur en straalt het kleurpunt in het zwarte lichaam een natuurlijke witte kleur uit. De onderhoudskosten zijn worden geminimaliseerd en de verlichtingssterkte geoptimaliseerd door de lange levensduur en het goede lumenbehoud van de lampen.

De HPI-T lampen zijn metaalhalogeenlampen en bestaan uit een kwartsontladingsbuis gevuld met hogedrukkwik en een mengsel van metaalhalogenen in een hardglazen omhulsel. De lampen dienen gebruikt te worden in een horizontale brandstand van ongeveer 20° (voor 1000W en 2000W/220V) of rond de 75° (voor 2000W/220V) om het minimum van kleurverschil typerend voor metaalhalogeenlampen te bereiken. De buitenballon is buisvormig en helder.

De lampen kunnen toegepast worden als floodlighting van terreinverlichting van bijvoorbeeld bouwplaatsen en gebouwen. Ook in sportaccommodaties zijn de HPI-T lampen vaak toegepast. De lampen dienen gebruikt te worden in gesloten armaturen en kan alleen worden gebruikt in combinatie met een VSA speciaal ontworpen voor hogedrukkwiklampen.