Waarom Budgetlight.nl

Philips MHN-TD

Filter op:
Wattage
70,0 W 250,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. Fc2 (1)
  2. RX7s (4)
Kleurcode
  1. 730 (White) (2)
  2. 840 (Cool White) (3)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (2)
  2. 4000 (3)
Dimbaar
  1. Nee (5)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MHN-W Metaal Halogeen

Binnen de categorie MHN-W Metaal Halogeen vallen de MHN-TD lampen. Dit zijn metaalhalogeenlampen in een (koel) witte kleur. De lamp beschikt over een UV-filter waardoor belichte objecten beschermd worden. Ondanks dit filter heeft de lamp een goede kleurweergave. Philips MHN-TD lampen zijn helaas niet dimbaar.

De MHN-TD lampen hebben allen, om verkleuring van voorwerpen rondom de lampen tegen te gaan en te zorgen voor een veilig gebruik, een UV-filter. Bovendien hebben alle lampen een goede kleurweergave van Ra < 80 en is het licht wat de lampen uitstralen koel en wit. De lampen kunnen niet gedimd worden en hebben een gemiddelde levensduur van 9.000 branduren.

De MHN-TD lampen hebben een uitgebreid toepassingsgebied. De lampen zijn geschikt voor gebruik in up- en downlighters en wandarmaturen in bijvoorbeeld winkels en etalages. Verder kunnen de lampen binnen dienen ter accentverlichting en buiten ter verlichting van bijvoorbeeld billboards en monumenten. De MHN-TD lampen dienen altijd gebruikt te worden in gesloten armaturen.

Twijfelt u of dit de juiste lamp is voor uw toepassing? Budgetlight staat u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0543-534822 of via mailadres info@budgetlight.nl.