Waarom Budgetlight.nl

Philips ML

Er is geen product gevonden

Bij Budgetlight staan lage prijzen en een goede service centraal. Daarom kunt u bij vragen of opmerkingen over uw toekomstige of gemaakte bestelling altijd gemakkelijk contact met ons opnemen. Budgetlight is bereikbaar via info@budgetlight.nl of 0543-534822 en staat u vanzelfsprekend graag te woord.

Philips ML

De Philips ML lampen zijn geschikt ter vervanging van gloeilampen, de gasontladingslampen kunnen namelijk eenvoudig en direct worden gemonteerd in gloeilamparmaturen!

Kenmerken

Het is helaas niet mogelijk de menglichtlampen te dimmen, maar de gehele Philips ML Menglicht lampserie heeft uitstekende kleureigenschappen en is bovendien uitgerust met een hoge lichtstroom. De gemiddelde levensduur van de gasontladingslampen bedraagt 10.000 branduren.

De lampen hebben een hogedruk-kwikontladingsbuis, deze bestaat uit kwarts. Wolfraamfilament is in serie geschakeld met de ontladingsbuis, samen functioneren ze als stroombegrenzer en gloeilamp. De lampballon is met gas gevuld en heeft een inwendige poederlaag bestaande uit fosfor.

Binnen de serie zitten lampen met een E27 maar ook met een E40 lampvoet. Let hierop bij het maken van uw lampkeuze, wanneer men niet voor de juiste fitting kiest zal de lamp niet in het armatuur passen.

Toepassingen

De Philips ML Menglicht lampen worden regelmatig gebruikt in winkels, werkplaatsen, tankstations en parkeerterreinen. Daarnaast worden de lampen veel gebruikt ter verlichting van wegen, straten en pleinen.