Waarom Budgetlight.nl

Philips SON APIA Plus Xtra (MASTER)

Filter op:
Wattage
100,0 W 400,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E40 (4)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (4)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MASTER SON APIA Plus Xtra

De MASTER SON APIA Plus Xtra lampen hebben dé hoogste lumenopbrengst en deze houdt stand gedurende de gehele levensduur. De levensduur wordt verlengd door de keramische ontladingsbuis met Active Philips Integrated Antenna-concept (APIA). Verder de constructie is robuust ontworpen om te zorgen voor een grote schokbestendigheid en daarmee een langere levensduur en een kleiner percentage vroegtijdig uitval. Bovendien is de MASTER SON APIA Plus Xtra de beste keuze binnen de categorie wanneer het neerkomt op initiële en bedrijfskosten.

De MASTER SON APIA Plus Xtra lampen beschikken over een gecoate, opalen en eivormige buitenballon. Het “plus-concept” heeft een hoog rendement en zorgt voor een verbeterd lumenbehoud en een hogere lichtopbrengst. De lampen kunnen volledig gedimd worden.

Toepassingen geschikt voor de lampen zijn te vinden in de decoratieve schijnwerperverlichting, weg- en woonwijkverlichting, industriële terreinverlichting en voor toepassingen binnen de recreatie voor zowel binnen- als buitengebruik.