Waarom Budgetlight.nl

Philips SON PIA Plus (MASTER)

Filter op:
Wattage
50,0 W 400,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (3)
  2. E40 (4)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (7)
Dimbaar
  1. Ja (7)

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MASTER SON PIA Plus

De MASTER SON PIA Plus lampen zijn hogedruknatriumlampen en hebben een hoge lichtopbrengst. Bovendien beschikken de lampen over een lange levensduur, omdat de lampen amper vervangen hoeven te worden scheelt dit in zowel de vervangings- als onderhoudskosten. De lange levensduur wordt gehandhaafd door de robuuste constructie van de lamp. Aangezien deze zeer schok- en trilbestendig is wordt niet alleen de levensduur verlengd maar ook het percentage vroegtijdig uitval verkleint.

De lampen hebben een witte opalen buitenballon in de vorm van een ei. De keramische ontladingsbuis is ontworpen met PIA. PIA staat voor Philips Integrated Antenna en dit concept zorgt net zoals de robuuste constructie voor een betrouwbare en langere levensduur van de lamp. Het zogeheten Plus-concept met een hoog rendement zorgt voor een beter lumenbehoud en een hoge lichtopbrengst van de MASTER SON PIA Plus lampen.

De MASTER SON PIA Plus lampen kennen vele toepassingen te vinden in de industrie, als woon- en wegverlichting en als schijnwerpers voor gevels en monumenten. Ook zijn de lampen geschikt voor gebruik bij sportaccommodaties, zowel buiten als binnen.