Waarom Budgetlight.nl

Philips SON-T APIA Plus Hg Free (MASTER)

Filter op:
Wattage
70,0 W 400,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
  2. E40 (3)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (4)
Dimbaar
  1. Ja (4)

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MASTER SON-T APIA Plus Hg Free

De MASTER SON-T APIA Plus Hg Free lampen is door het compleet ontbreken van kwik hét meest milieuvriendelijke product binnen het toepassingsgebied. De keramische ontladingsbuis met nieuwe Activa Philips Integrated Antenna (APIA) zorgt voor een zeer lange levensduur. Deze levensduur wordt nog verder verlengd (en het percentage vroegtijdig uitval verlaagd) door de grote trillings- en schokbestendigheid ontstaan door het robuuste ontwerp.

De MASTER SON-T APIA Plus Hg Free lampen zijn hogedruknatriumlampen en beschikken over een heldere buitenballon in de vorm van een buis. Het “plus-concept” met een hoog rendement zorgt voor een hoge lichtopbrengst. De ZrAl-getter verkleind het percentage vroegtijdig uitval nog verder en zorgt voor een hoog lumenbehoud. De lampen voldoen uiteraard aan de EuP-wetgeving voor natriumlampen.

Toepassingen geschikt voor de MASTER SON-T APIA Plus Hg Free lampen zijn te vinden in de weg- en woonwijkverlichting, decoratieve verlichting en industriële terreinverlichting. Ook in de recreatie voor zowel binnen- als buitenverlichting zijn de lampen uitermate geschikt.