Waarom Budgetlight.nl

Philips SON-T APIA Plus Xtra (MASTER)

Filter op:
Wattage
50,0 W 400,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (2)
  2. E40 (4)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (6)
Dimbaar
  1. Ja (6)

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MASTER SON-T APIA Plus Xtra

De MASTER SON-T APIA Plus Xtra heeft dé hoogste lichtopbrengst en deze houdt stand gedurende de gehele levensduur. De constructie van de lampen is robuust en zeer schokbestendig, dit verhoogd de levensduur en verkleint de kans op vroegtijdig uitval. De levensduur is ook nog eens verbeterd en daarmee verlengd door de keramische ontladingsbuis met nieuwe Active Philips Integrated Antenna (APIA). Bovendien is de MASTER SON-T APIA Plus Xtra in zowel initiële als bedrijfskosten de beste keuze binnen de categorie.

De MASTER SON-T APIA Plus Xtra lampen beschikken over een intern wit gecoate buitenballon in de vorm van de buis. De hogedruknatriumlampen zijn volledig loodvrij en het “plus-concept” zorgt voor de hoge lichtopbrengst. Behalve door de robuuste constructie wordt de kans op vroegtijdig uitval nog verder gereduceerd door de ZrAL-getter. De ZrAL-getter zorgt bovendien voor een hoger lumenbehoud.

Toepassingen geschikt voor de MASTER SON-T APIA Plus Xtra lampen zijn in de industriële terreinverlichting, decoratieve schijnwerperverlichting, weg- en woonwijkverlichting en voor toepassingen te doen met recreatiesporten voor zowel buiten als binnen.