Waarom Budgetlight.nl

Philips SON-T PIA Plus (MASTER)

Filter op:
Wattage
50,0 W 600,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (2)
  2. E40 (5)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (7)
Dimbaar
  1. Ja (7)

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips MASTER SON-T PIA Plus

De MASTER SON-T PIA Plus lampen zijn de SON-T lampen met het hoogste lichtrendement. Dit is gerealiseerd door de hoge lichtstroom van 150 lm/W. De lampen zijn geheel loodvrij. Verder bevatten de lampen een keramische ontladingsbuis met ingebouwde antenne in een heldere buitenballon in de vorm van een buis. De ontladingsbuis is gevuld met verhoogde xenongasdruk en natrium-kwikamalgaan.

De MASTER SON-T PIA Plus lampen maken gebruik van PIA-technologie (Philips Integrated Antenna). Deze zorgt voor een betrouwbare ontsteking, een snelle herontsteking, een lager vroegtijdig uitvalpercentage en verzekert van een maximale bedrijfszekerheid. Het percentage vroegtijdig uitval wordt nog verder verkleind door de ZrAL-getter, de ZrAl-getter zorgt ook voor een hoog lumenbehoud. De robuuste constructie leidt tot een betere trillings- en schokbestendigheid met als resultaat een lange levensduur en ook hier weer tot een verkleind percentage vroegtijdig uitval.

De lampen zijn uitermate geschikt voor nieuwe installaties, ter vervanging van lampen in bestaande installaties of voor montage achteraf in bestaande SON installaties. Toepassingsgebieden zijn te vinden in de industrie, tuinbouw en sportaccommodaties. Verder kunnen de MASTER SON-T PIA Plus lampen worden gebruikt als floodlighting.

SON-T PIA & SON-T PIA Plus
De SON-T PIA Plus lampen zijn prima uitwisselbaar met de SON-T en de SON-T PIA lampen. Wanneer u SON-T of SON-T PIA lampen heeft en deze graag wilt vervangen is een van de SON-T PIA Plus lampen een goede keus.