Waarom Budgetlight.nl

Philips SOX-E (MASTER)

Filter op:
Wattage
18,0 W 131,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. BY22d (6)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (6)
Dimbaar
  1. Nee (6)

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vragen of opmerkingen over uw bestelling of lampkeuze? Een goede service is bij Budgetlight vanzelfsprekend. Neem gerust contact met ons op door tijdens werktijden te bellen naar 0543-534822 of stuur een mailtje naar info@budgetlight.nl.

Philips MASTER SOX-E

De Philips MASTER SOX-E lampen hebben een nog beter lamprendement in vergelijking tot Philips MASTER SOX lampen! Dit komt doordat de MASTER SOX-E lampen minder warmte verliezen. Het bijzonder hoge lichtrendement maakt de lagedruk-natriumlampen tot de meest geschikte lichtbronnen ter verlichting van tunnels, veiligheidsverlichting of openbare verlichting.

De gemiddelde lamplevensduur bedraagt 18.000 branduren en alle MASTER SOX-E lampen zijn uitgerust met dezelfde BY22d lampvoet. Ook hebben alle lampen binnen de serie een kleurtemperatuur van 1800K. Het licht dat de lampen uitstralen heeft een gele kleur. Het is helaas niet mogelijk de zeer energiezuinige lichtbronnen te dimmen.

Voor de lampen met een wattage van 26W of 36W bedraag de verticale brandstand 110°, de lampen met een wattage van 66W, 91W en 131W hebben een horizontale brandstand van 20°. Bij de 2 MASTER SOX-E lampen met de lagere wattages gaat het om de universele brandstand waarbij de desbetreffende armaturen in schokvrije posities zijn geplaatst.

De buitenballon van de Philips MASTER S0X-E lampen is helder en bevat een ontladingsbuis in de vorm van een U gevuld met natrium. De lagedruk-natriumlampen hebben een gelijkmatige natriumverdeling. Dit zorgt ervoor dat de lampen langer meegaan, een hoger rendement hebben, stabieler ontladen en dat de lichtterugval wordt verkleint!

Toepassingen

De Philips MASTER SOX-E lampen zijn zeer geschikt ter veiligheidsverlichting en worden ook vaak toegepast bij luchthavens, steengroeves, rangeerterreinen, spoorwegovergangen, scheephavens en smelterijen.

Let op: De Philips MASTER SOX-E natriumlampen dienen gebruikt te worden in combinatie met een elektromagnetisch of elektronisch voorschakelapparaat(VSA).