Waarom Budgetlight.nl

Philips SOX

Filter op:
Wattage
35,0 W 180,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. BY22d (5)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (5)
Dimbaar
  1. Nee (5)

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips SOX

De SOX lampen behoren tot de meeste efficiënte lichtbronnen voor zowel openbare verlichting als tunnel- en veiligheidsverlichting dankzij het zeer hoge lichtrendement.

De lagedruknatriumlampen hebben een U-vormige ontladingsbuis gevuld met natrium. Deze is gevat in een heldere vacuüm buitenballon en deze buitenballon is buisvormig. De natrium is doormiddel van rimpels gelijkmatig verdeeld in de U-vormige ontladingsbuis. De gelijkmatige verdeling zorgt voor een langere lamplevensduur, hoger rendement, stabielere ontlading en voor minder lichtterugval bij de SOX lampen.

De SOX lampen geven een monochromatische gele kleur. Voor de SOX lampen met 35W of 55W is de brandstand in verticale positie ongeveer 110⁰. Dit is de universele brandstand voor armaturen wanneer deze in schokvrije posities zijn geïnstalleerd. De SOX lampen met 90W, 135W en 180W hebben een horizontale brandstand van ongeveer 20⁰.

De SOX lampen worden veel toegepast als openbare verlichting en plekken als luchthavens, scheepshavens, steengroeven en spoorwegovergangen. Verder zijn de lampen uitermate geschikt voor oriëntatie- en veiligheidsverlichting.