Waarom Budgetlight.nl

HSB

Filter op:
Wattage
500,0 W 501,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E40 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 4000 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bij Budgetlight garanderen wij u niet alleen van de laagste prijzen maar ook van de beste service! Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot uw lampkeuze of bestelling? Op werkdagen kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen naar 0543-534822. Daarnaast is er vanzelfsprekend altijd de mogelijkheid te mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania HSB

De Sylvania HSB kwikdamplampen zijn directe vervangers voor gloeilampen, werkend op een netspanning. De kwikdampen zorgen voor een beter verlichtingsniveau in de industrie en exterieure omgevingen ten opzichte van deze gloeilampen. Het aangename licht heeft een witte kleur en een goede kleurweergave(Ra60). Het is niet mogelijk het licht te dimmen en de verlichting werkt al vanaf een temperatuur van -18 ⁰C.

Omdat de verlichting zonder voorschakelapparatuur werkt zijn de systeemkosten ongekend laag. Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur 16.000 branduren. Door de lange lamplevensduur hoeven de lampen na installatie vanzelfsprekend niet snel vervangen te worden. Hierdoor ontstaat er niet alleen minder vaak lampafval maar hoeven er ook minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden!

Binnen de serie zitten er zowel Sylvania HSB lampen met een E27 als met een E40 lampvoet. Door deze fittingen zijn de lampen snel en gemakkelijk te installeren en te de-installeren. Let er bij uw aankoop op dat u de juiste fitting kiest om te voorkomen dat de lamp niet in het armatuur past.