Waarom Budgetlight.nl

HSL

Filter op:
Wattage
50,0 W 51,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight biedt een ruim online assortiment lampen en toebehoren met vele alternatieven en mogelijkheden voor u als consument. Twijfelt u of u wel de juiste lamp gevonden heeft? Wij helpen u graag met een deskundig advies zodat u verzekerd bent van de meest geschikte keuze. Budgetlight is op werkdagen direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast kunt u mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania HSL

De Sylvania HSL lampen kunnen niet gedimd worden.

HSL Super Comfort

De Sylvania HSL Super Comfort lampen hebben een verbeterde kleurweergave-index (Ra60) en een kleurtemperatuur van 3400 K. Binnen de serie komen zowel lampen met een E40 als met een E27 lampvoet voor en gemiddeld bedraagt de lamplevensduur 29.000 branduren. Alle Sylvania HSL Super Comfort lampen zijn voorzien van een coating.

Toepassingen voor de Sylvania HSL Super Comfort lampen zijn binnen te vinden waar ze dienst doen ter algemene verlichting. Daarnaast worden de kwikdamplampen gebruikt ter verlichting van monumenten, standbeelden en gevels van gebouwen.

HSL-BW Bright White

De Sylvania HSL-BW Bright White verlichting hebben een neutrale witte kleurtemperatuur. Binnen de serie komen zowel lampen met een E40 als met een E27 lampvoet voor en alle lampen zijn net als de HSL Super Comfort verlichting voorzien van een coating. De gemiddelde levensduur van de HSL-BW Bright White lampen is 29.000 branduren met uitzondering van de verlichting met een verbruik van 700 of 1000 watt. Deze gaan gemiddeld 16.000 branduren mee.

De Sylvania HSL-BW Bright White lampen zijn ontworpen om te dienen als vervangers en worden regelmatig toegepast bij parken, industrieterreinen, wegen, scheepswerven en spoorwegen.