Waarom Budgetlight.nl

Britespot ES50 - ESD50

Filter op:
Wattage
35,0 W 36,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. GX10 (1)
Kleurcode
  1. 930 (White) (1)
Kleurtemperatuur
  1. 3000 (1)
Graden
  1. 24 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Door onze jarenlange ervaring en een zorgvuldig uitgedachte inkoop van de lichtbronnen kan Budgetlight lampen tegen de laagste prijs aanbieden. Mocht u de door uw gewenste lamp ondanks onze inspanning toch nog ergens goedkoper vinden, passen wij de prijzen aan. Naast de laagsteprijsgarantie richt Budgetlight zich op het geven van een uitstekende service. Voor vragen of opmerkingen kunt u dan ook gemakkelijk contact opnemen via info@budgetlight.nl of 0543-534822.

Sylvania Britespot ES50 - ESD50

De Sylvania Britespot ES50 - ESD50 lampen hebben vele voordelen ten opzichte van laagspanningshalogeenlampen. Zo leveren de Sylvania Britespot ES50 - ESD50 lampen drie keer meer licht en hebben ze een langere levensduur. Door de langere levensduur zijn ook nog eens de onderhoudskosten van de metaalhalogeenlampen lager ten opzichte van laagspanningshalogeenlampen.

Het is niet mogelijk het heldere witte licht van de lampen te dimmen maar de kleurweergave is uitstekend (Ra90). De verlichting is zeer compact en heeft een uitstekend kleurenbehoud gedurende de levensduur. Gemiddeld bedraagt deze lamplevensduur 6.000 branduren.

Door de GX10 lampvoet zijn de energiezuinige Sylvania Britespot ES50 - ESD50 lampen gemakkelijk te installeren en weer te de-installeren wanneer nodig.

Toepassingen voor de Sylvania Britespot ES50 - ESD50 verlichting zijn overal te vinden. De metaalhalogeenlampen worden bijvoorbeeld regelmatig gebruikt in restaurants, winkels en galerijen.