Waarom Budgetlight.nl

HSI

Filter op:
Wattage
70,0 W 1964,0 W W t/m W
Lampvoet
 1. E27 (10)
 2. E40 (13)
 3. Fc2 (3)
 4. G12 (2)
 5. Kabel (2)
 6. RX7s (6)
Kleurtemperatuur
 1. 3000 (8)
 2. 4000 (21)
 3. 6500 (7)
Dimbaar
 1. Nee (36)

Artikelen 1 tot 15 van 36 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 36 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Weet u niet welke lamp het meest geschikt is? Budgetlight voorziet u graag van een vrijblijvend en deskundig advies. Wij zijn op werkdagen direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast kunt u natuurlijk altijd mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania HSI

De Sylvania HSI lampen kunnen niet gedimd worden en de verlichting is zeer energiezuinig.

HSI-TD Metalarc

De Sylvania HSI-TD Metalarc lampen zijn uitgerust met een Uv-filter. Hierdoor wordt de kans op verkleuring van voorwerpen aanzienlijk verminderd. De energiezuinige gasontladingslampen hebben een zeer hoog rendement, kunnen niet gedimd worden en zijn allemaal uitgerust met een RX7s lampvoet.

Toepassingen voor de HSI-TD Metalarc lampen zijn te vinden in winkels maar ook ter verlichting van gevels, monumenten, standbeelden en bijvoorbeeld parken.

HSI-HX/HSI-THX

De Sylvania HSI-HX en de Sylvania HSI-THX lampen hebben een uitermate hoge lichtopbrengst en een prima kleurweergave. Alle lampen zijn uitgerust met een E40 fitting en hebben een gemiddelde levensduur van 20.000 branduren. Door de lange levensduur zijn de lampen geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen of daar waar vervanging voor veel oponthoud zorgt.

De gasontladingslampen zijn een populaire keuze voor sportarena’s. Daarnaast worden de lampen veel toegepast bij parkeerplaatsen, spoorwegen en benzinestations.

HSI-MP Metalarc

De Sylvania HSI-MP Metalarc metaalhalogeenlampen hebben allemaal een E27 lampvoet waardoor de installatie gemakkelijk en snel gaat. De gemiddelde levensduur van de verlichting bedraagt 15.000 branduren en tijdens de lamplevensduur behoudt het licht dezelfde kwaliteit. Door de Uv-filter worden producten rondom de HSI-MP Metalarc lampen beschermd tegen verkleuring en de gasontladingslampen kunnen in zowel open als gesloten armaturen worden geplaatst.

Toepassingen voor de Sylvania HSI-MP Metalarc lampen zijn te vinden in grote ruimtes. Hierbij kan men denken aan hallen, lobby’s van hotels, kantoren en luchthaventerminals.

HSI-SX/ HSI-TSX Britelux

De Sylvania HSI-SX Britelux en de Sylvania HSI-TSX Britelux lampen dienen als uitstekende vervangers van natriumlampen omdat het witte licht veel aangenamer is. De lichtopbrengst is hoog en de metaalhalogeenlampen hebben een goede kleurweergave. Alle lampen binnen de serie hebben een E40 lampvoet en kunnen in open armaturen geplaatst worden.

Zowel buitenshuis als binnenshuis zijn toepassingen voor de verlichting te vinden. De lampen lenen zich uitstekend ter verlichting van fabrieken, winkelcentra en magazijnen maar kunnen ook buiten voor een prettiger beeld zorgen door ter vervanging van gele natriumlampen te dienen.

HSI-T

De Sylvania HSI-T lampen hebben een uitstekende kleurweergave in combinatie met een uitermate hoge lichtopbrengst. Hierdoor zijn de lampen goed genoeg om bij te filmen voor televisie in bijvoorbeeld stadions en grote arena’s. Daarnaast worden de metaalhalogeenlampen veel gebruikt in de industrie: bij parkeerplaatsen, scheepswerven en spoorwegen. Alle lampen hebben een E40 lampvoet.

HSI-T Metalarc

De Sylvania HSI-T Metalarc verlichting is uitgerust met een Uv-filter, hierdoor wordt er voorkomen dat objecten rondom de lampen verkleuren vanwege het licht. De serie heeft een G12 lampvoet en een gemiddelde levensduur van 6.000 branduren. De lamplengte bedraagt 99 millimeter, de diameter 23 millimeter.

Toepassingen voor de HSI-T Metalarc gasontladingslampen zijn zowel binnen als buiten te vinden. De metaalhalogeenlampen zijn ideaal voor spotverlichting en ter display- en accentverlichting. Buitenshuis kan men denken aan verlichting van standbeelden, gevels en parken.

HSI-TD Metalarc

De Sylvania HSI-TD Metalarc gasontladingslampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en hebben een RX7s of een Fc2 fitting. De lampen hebben net als de HSI-T Metalarc lampen een Uv-filter om verkleuring tegen te gaan. Het rendement is hoog en de gemiddelde levensduur bedraagt 9.000 (Fc2) of 12.000 (RX7s) branduren.

De HSI-TD Metalarc verlichting wordt veel gebruikt ter algemene verlichting binnenshuis in up- of downlights in bijvoorbeeld winkelcentra. Buiten worden de gasontladingslampen gebruikt ter verlichting van standbeelden, gevels en parken.