Waarom Budgetlight.nl

Urbanwhite

Filter op:
Wattage
90,0 W 91,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. PGZ12 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight is een zeer op service gerichte onderneming die niet in problemen maar in oplossingen denkt. Vanzelfsprekend kunt u bij vragen of opmerkingen dan ook altijd gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij zijn te bereiken via info@budgetlight.nl of via 0543-534822 en zijn u graag van dienst.

Sylvania Urbanwhite

De Sylvania Urbanwhite lampen zijn uitermate energiezuinig! De verlichting kan namelijk tussen de 30% en 70% meer energie besparen ten opzichte van SHP of HSL lampen. Bovendien stoten de gasontladingslampen ook een stuk minder CO2 uit.

Alle gasontladingslampen zijn uitgerust met een PGZ12 lampvoet. Verder hebben de Sylvania Urbanwhite lampen een betere kleurweergave dan de SPH lampen en een zeer compact formaat. De diameter van de Sylvania Urbanwhite lampen bedraagt 16 millimeter, de lamplengte verschilt per type.

De lampen kunnen niet gedimd worden maar hebben een lange gemiddelde levensduur van 24.000 of wel 30.000 branduren! Doordat de Sylvania Urbanwhite lampen niet snel vervangen hoeven te worden zijn ze geschikt voor gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen of daar waar vervanging voor veel vervelend oponthoud zorgt.