Waarom Budgetlight.nl

SHP

Filter op:
Wattage
50,0 W 960,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (13)
  2. E40 (21)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (34)
Dimbaar
  1. Nee (34)

Artikelen 1 tot 15 van 34 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 34 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Budgetlight hanteert op bijna elk product staffelprijzen. Hoe meer u koopt van een bepaald product, hoe minder u per product betaalt! Vanzelfsprekend bent u bij ons verzekerd van de laagste prijzen en een uitstekende service. Heeft u vragen of opmerkingen? Budgetlight is bereikbaar via 0543-534822 of info@budgetlight.nl en is u uiteraard graag van dienst!

Sylvania SHP

De Sylvania SHP verlichting heeft een kleurtemperatuur van 2050K. Het is niet mogelijk het licht van de lampen te dimmen en binnen de serie komen zowel lampen met een E27 als met een E40 lampvoet voor. Door deze fittingen is installatie van de lampen gemakkelijk en snel. Zorg er wel voor dat u goed let op welke lampvoet u besteld, om te voorkomen dat de lamp uiteindelijk niet in het gewenste armatuur past.

Sylvania SHP Standard en Sylvania SHP-T Standard

De Sylvania SHP Standard en SHP-T Standard lampen hebben een hoge lichtopbrengst met een grote betrouwbaarheid. Gemiddeld ligt de lamplevensduur tussen de 24.000 en 28.000 branduren, afhankelijk van het type. Door de zeer lange levensduur van de Sylvania SHP Standard en Sylvania SHP-T Standard lampen hoeven ze vanzelfsprekend niet snel vervangen te worden. Hierdoor zijn ze zeer geschikt ter gebruik op moeilijk bereikbare plekken of daar waar vervanging voor veel oponthoud zorgt.

Toepassingen voor de Sylvania SHP Standard en Sylvania SHP-T Standard lampen zijn te vinden bij parkeerplaatsen. Daarnaast dienen de lampen uitstekend ter verlichting van straten en als schijnwerperverlichting.

Sylvania SHP-S Super en Sylvania SHP-TS Super

De Sylvania SHP-S Super en Sylvania SHP-TS Super lampen beschikken over een gepatenteerde nieuwe constructie voor de ultieme opstartbetrouwbaarheid gedurende de gehele lamplevensduur! Deze constructie zorgt daarnaast voor een verbeterd lumenbehoud tot wel 95% over de gehele levensduur en voor een superieure systeemefficiëntie.

In bijna alle lichttoepassingen rondom wegen en de industrie zorgen de Sylvania SHP-S Super en Sylvania SHP-TS Super lampen voor een verlengde levensduur en een verhoogd lichtniveau.

Sylvania SHP-S Twinarc en Sylvania SHP-TS Twinarc

De Sylvania SHP-S Twinarc en Sylvania SHP-TS Twinarc lampen hebben door een dubbele brander het bereik van hogedruknatriumlampen en kunnen gegarandeerd direct na uitschakeling weer opgestart worden. Het percentage vroegtijdig uitval is zeer laag en de gemiddelde lamplevensduur zeer hoog. Door deze lange levensduur hoeft de verlichting vanzelfsprekend na installatie niet snel vervangen te worden.

De Sylvania SHP-S Twinarc en Sylvania SHP-TS Twinarc zijn uitermate geschikt voor toepassingen in tunnels en bij vliegvelden, havens, industrieterreinen en militaire installaties. Omdat de verlichting amper vervangen hoeft te worden is de verlichting zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen of daar waar vervanging tot veel oponthoud zorgt.