Waarom Budgetlight.nl

SHX

Filter op:
Wattage
110,0 W 111,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Budgetlight biedt een ruim online assortiment lampen en toebehoren met vele alternatieven en mogelijkheden voor u als consument. Heeft u hulp nodig bij vinden van de meest geschikte lamp? Budgetlight voorziet u graag van een professioneel, gratis en vrijblijvend advies! Wij zijn op werkdagen direct bereikbaar door te bellen naar 0543-534822. Daarnaast is er natuurlijk altijd de mogelijkheid te mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania SHX

De Sylvania SHX lampen zijn hogedruknatriumlampen en hebben een directe retrofit van kwiklampen. Ten opzichte van kwiklampen is het energieverbruik van de SHX verlichting stukken lager en het lichtniveau veel hoger!

Gemiddeld bedraagt de lamplevensduur van de natriumhogedruklampen 20.000 branduren. Door de zeer lange levensduur hoeven de SHX lampen vanzelfsprekend niet regelmatig vervangen te worden. Hierdoor ontstaat er niet alleen minder vaak lampafval maar hoeven er ook minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden. Daarnaast is de verlichting door de lange levensduur zeer geschikt ter gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen of daar waar vervanging tot veel vervelend oponthoud zorgt.

Vanwege de retrofit zijn de Sylvania hogedruknatriumlampen uitermate geschikt voor lichtinstallaties waar voorheen kwiklampen werden gebruikt op bijvoorbeeld de straat en in de industrie.