Waarom Budgetlight.nl

SPX

Filter op:
Wattage
69,0 W 70,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E27 (1)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (1)
Dimbaar
  1. Nee (1)

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de meest geschikte lampkeuze of de betaalmogelijkheden? Budgetlight streeft naast het bieden van de laagste prijzen naar het geven van de beste service. Op werkdagen kunt u direct contact opnemen door te bellen naar 0543-534822. Uiteraard heeft u altijd de mogelijkheid te mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania SPX

De Sylvania SPX lampen zijn hogedruknatriumlampen en hebben een directe retrofit van kwiklampen. Ten opzichte van hogedrukkwiklampen hebben de Sylvania SPX lampen een tot wel 50% hogere lichtopbrengst en de SPX verlichting kan tot wel 18% meer energie besparen!

Het is niet mogelijk de Sylvania SPX lampen te dimmen en gemiddeld bedraagt de levensduur 24.000 branduren. Door deze zeer lange levensduur hoeven de lampen vanzelfsprekend niet regelmatig vervangen te worden. Daarom lenen de Sylvania SPX lampen zich uitstekend ter verlichting op moeilijk bereikbare plekken of daar waar vervanging van de lampen tot veel oponthoud zorgt. Daarnaast is het lumenbehoud gedurende de gehele lamplevensduur uitstekend.

De Sylvania SPX lampen kunnen voor enorme verbeteringen zorgen in installaties door het hogere lichtniveau en het lage energieverbruik. Toepassingen vindt men vooral bij wegen en industrieterreinen.