Waarom Budgetlight.nl

SLP

Filter op:
Wattage
37,0 W 129,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. BY22d (2)
Kleurtemperatuur
  1. 2700 (2)
Dimbaar
  1. Nee (2)

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling? Twijfel dan vooral niet en neem gerust contact op met Budgetlight! Naast het kunnen bieden van de laagste prijzen richt Budgetlight zich namelijk ook op het geven van een uitstekende service. Wij zijn op werkdagen direct bereikbaar via 0543-534822, daarnaast kunt u natuurlijk altijd mailen naar info@budgetlight.nl.

Sylvania SLP

De Sylvania SLP lampen vormen een serie van lagedruknatriumlampen en zorgen voor een geel en warm licht. Het is niet mogelijk de lampen te dimmen maar de verlichting is zeer energiezuinig! De efficiëntie is op zijn hoogst tot 183 lm/W.

Alle lampen binnen de serie hebben een BY22d fitting en een gemiddelde lamplevensduur van 18.000 of 21.000 branduren afhankelijk van het type lamp. Door de zeer lange levensduur hoeven de Sylvania SLP lampen vanzelfsprekend niet regelmatig vervangen te worden. Hierdoor hoeven er niet alleen minder vaak onderhouds- en vervangingskosten betaald te worden maar ontstaat er ook minder vaak lampafval. Daarnaast zijn de lampen zeer geschikt ter gebruik op moeilijk bereikbare plaatsen en op plekken waar vervanging tot veel vervelend oponthoud zorgt.

Toepassingen voor de Sylvania SLP lampen zijn te vinden bij wegen waar de lampen zorgen voor een maximaal lichtniveau tegenover de laagste energiekosten. Daarnaast worden de lampen veel toegepast bij zebrapaden waar ze zorgen voor een contrast met fluorescentie of kwik lichtbronnen.

De Sylvania SLP serie kent 2 verschillende diameters en vele lamplengtes. Let hierop bij met maken van uw lampkeuze om te voorkomen dat uw lamp uiteindelijk niet in het armatuur past.