Menu
0543-534822
  • Budgetprijzen gegarandeerd

  • Grootste voorraad van Nederland

  • Tot 5 jaar all-in garantie

  • Duurzame LED oplossingen

General Electric ConstantColor UV Control CMH GX10 MR16 35W 930 40D

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Specificaties General Electric ConstantColor UV Control CMH GX10 MR16 35W 930 40D

Beschrijving General Electric ConstantColor UV Control CMH GX10 MR16 35W 930 40D

Klassieke gasontladingslamp

Bij Budgetlight kun je nog steeds terecht voor het online kopen van gasontladingslampen zoals dit GX10 exemplaar. Hou er wel rekening mee dat dit product op onze website beschikbaar is zolang de voorraad strekt. Dat heeft ermee te maken dat traditionele gasontladingslampen vanaf 2015 niet meer mogen worden geproduceerd in de EU, omdat dit type verlichting onder andere kwik bevat en mede daardoor niet goed is voor het milieu.

Kenmerken

Gasontladingslampen zijn gemaakt van stevig kwartsglas en staan bekend om hun heldere licht, wat ervoor zorgt dat kleuren perfect en zo natuurlijk mogelijk te zien zijn. Verder beschikt deze lamp over een vermogen van 35 Watt en een lichtopbrengst van . De kleurtemperatuur is: 3000K - Warm Wit.

Voorschakelapparaat

Voor het gebruik van een gasontladingslamp heb je een voorschakelapparaat nodig (vsa). Welke dat is heeft te maken met het Voltage waarop de lamp werkt. Voor een overzicht van alle voorschakelapparaten voor gasontladingslampen kun je hier klikken. Daar heb je onder meer de mogelijkheid om te filteren op het type lamp of het geschikte lampvermogen, om zo tot het juiste product te komen.

Een zuinig LED alternatief

Is jouw huidige verlichting aan vervanging toe? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor dezelfde lamp, wanneer je daar altijd tevreden over bent geweest. Daarentegen verbruikt een traditionele gasontladingslamp zoals deze veel meer energie dan een LED gasontladingslamp! Deze duurzame vervangers (HQL, HPL, HPI en SOX) kunnen niet overhit raken en gaan bovendien veel langer mee. Op onze website vind je diverse LED gasontladingslampen met dezelfde fitting, zodat het vervangen binnen no-time is gebeurd. Ook bespaar je dankzij LED ruim 70% aan energiekosten

Let op: werkt jouw nieuwe LED lamp op 220/240 Volt? Verwijder dan het huidige voorschakelappraat uit het armatuur. Voor alle LED gasontladingslampen die werken op een lager voltage geldt dat het huidige vsa gewoon in het armatuur kan blijven zitten.

Beoordelingen

Geen recensies beschikbaar

Hulp nodig?

Neem contact op met onze lichtexperts voor vrijblijvend advies.

Please wait, adding to cart...

Jouw aanvraag is succesvol verzonden!

Ons verkoopteam zal binnenkort contact met je opnemen. We verzamelen gezamenlijk jouw gegevens en bespreken jouw persoonlijke voordelen. Bedankt voor je vertrouwen!

Het spijt ons

Helaas kun je alleen een offerte aanvragen als je een installateur of een bedrijf bent. Je kunt altijd gebruik maken van de speciale staffelkortingen voor onze producten.