Waarom Budgetlight.nl

Philips Reflector

Filter op:
Wattage
30,0 W 300,0 W W t/m W
Lampvoet
  1. E14 (1)
  2. E27 (1)
  3. GX16d (1)
Graden
  1. 10 (1)
  2. 25 (1)
  3. 45 (1)
Dimbaar
  1. Ja (3)

Philips Reflector

Binnen de categorie Philips Reflector vindt u verschillende Philips reflector gloeilampen.

Philips Reflector R39
De Philips Reflector R39 biedt alle voordelen van efficiënte, hoog presterende spotverlichting. Een deel van het licht wordt uitgestraald door de spiraal en wordt dubbel gereflecteerd door de optiek.
De lamp wordt regelmatig toegepast in kleine armaturen en daar waar de ruimte beperkt is. Bijvoorbeeld in displayverlichting in winkels of restaurants.

Philips PAR38
De Philips PAR38 zorgt voor dezelfde lichtomgeving als de klassieke PAR lamp, maar verbruikt 20% minder energie. Door de hoge lichtintensiteit is de lamp geschikt voor gebruik op plaatsen waar veiligheid centraal staat en waar hoge verlichtingssterkte nodig is. Denk hierbij aan reclameborden, parken, winkels en hotels. Wanneer de lamp buiten gebruikt wordt, dient deze wel in een waterdicht armatuur geplaatst te worden.

Philips PAR56
De Philips PAR56 is zowel binnen als buiten te gebruiken en wordt vooral toegepast op plaatsen waar de verlichtingssterkte van hoog niveau moet zijn. De lamp wordt onder andere gebruikt in displays en musea maar ook ter verlichting van de tuin.

Philips Reflector Crown Mirror
De Philips Reflector Crown Mirror beschikt over een spiegelreflector en biedt een uitstekende kleurweergave. De lamp zorgt voor een mooi lichteffect in moderne en strakke interieurs en is geschikt voor geconcentreerde accentverlichting.